iMac EFI-firmwareopdatering 1.6

Systemkrav:

• Mac OS X 10.6.7-opdatering til iMac (primo 2011)

Arkivstørrelse: 2,72 MB

Hent

Denne opdatering indeholder fejlrettelser, der forbedrer ydeevne og stabilitet af Thunderbolt.

iMac EFI-firmwareopdateringen opdaterer EFI-firmwaren på din iMac. Når iMac genstarter, vises en grå skærm med en statuslinje der indikerer forløbet af opdateringen. Det tager flere minutter, før opdateringen er færdig. Brug ikke din iMac under opdateringen, og sluk ikke for strømmen.

Understøttede sprog:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어