Sikkerhedsopdatering 2015-006 (Mountain Lion)

Systemkrav:

• OS X Mountain Lion 10.8

Arkivstørrelse: 206 MB

Hent

Sikkerhedsopdatering 2015-006 anbefales til alle brugere og forbedrer sikkerheden for OS X.

Du kan få oplysninger om sikkerhedsindholdet i opdateringen, hvis du besøger dette websted: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK.

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Udgivelsesdato: