MacBook Pro EFI-firmwareopdatering 1.5.1

Systemkrav:

• Mac OS X 10.4.11 or later

• Mac OS X 10.5.2 or later

Arkivstørrelse: 4,9 MB

Hent

Denne opdatering retter flere fejl og forbedrer stabiliteten på MacBook Pro-computere.

Når firmwaren er installeret på din Mac, er Boot ROM-versionen:

MBP21.00A5.B08 eller MBP31.0070.B07

Du kan få flere oplysninger om opdateringen ved at besøge dette websted: OS X Mountain Lion: Firmwareopdateringer vises gentagne gange i Mac App Store

Understøttede sprog:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어