Hent - Mac mini (medio 2010) EFI-firmwareopdatering 1.5

Systemkrav: Mac OS X 10.7.2

Arkivstørrelse: 3 MB

Hent

Denne opdatering slår Lion-gendannelse til fra en internetforbindelse på Mac mini-modeller (medio 2010) og løser et problem, hvor indstillingen til at genstarte efter strømafbrydelse kunne gå tabt.

Læs mere om Lion-gendannelse ved at besøge dette websted: http://www.apple.com/dk/macosx/recovery/.

Mac mini EFI-firmwareopdateringen opdaterer EFI-firmware på din Mac mini computer. Når din Mac mini genstarter, vil du se en grå skærm med en statuslinje, der indikerer opdateringens fremskridt. Det vil tage nogle minutter, før opdateringen er færdig. Afbryd ikke strømmen til din Mac mini under opdateringen.

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어