Hent - Kombinationsopdatering Mojave 10.14.3

Systemkrav: macOS Mojave 10.14

Arkivstørrelse: 2,49 GB

Hent

Opdateringen macOS Mojave 10.14.3 forbedrer sikkerheden, stabiliteten og kompatibiliteten på din Mac og anbefales til alle brugere.

Du kan få flere oplysninger om opdateringen her: https://support.apple.com/kb/HT209149

Du kan få flere oplysninger om sikkerhedsindholdet i opdateringen her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Udgivelsesdato: