Hent - Supplerende opdatering til macOS Catalina 10.15.4

Systemkrav: macOS Catalina 10.15.4

Arkivstørrelse: 1,02 GB

Hent

macOS Catalina 10.15.4 – supplerende opdatering – forbedrer stabiliteten og sikkerheden på din Mac.

• Retter en fejl, der kunne medføre, at Mac-computere med macOS Catalina 10.15.4 ikke kunne deltage i FaceTime-opkald med enheder med iOS 9.3.6 og tidligere versioner eller OS X El Capitan 10.11.6 og tidligere versioner

• Løser et problem, der kunne medføre, at du gentagne gange blev anmodet om en adgangskode til en Office 365-konto

• Retter en fejl, der kunne medføre, at MacBook Air (Retina, 13", 2020) frøs fast i Indstillingsassistent, eller når en ekstern 4K- eller 5K-skærm blev afmonteret eller tilsluttet igen

• Løser et problem, der kunne medføre, at en USB-C-port i din Mac holdt op med at reagere

Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle områder eller på alle Apple-enheder. Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her: https://support.apple.com/kb/HT201222

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어