iMac ATI Radeon HD Graphics-firmwareopdatering 1.0.1

Systemkrav:

• Mac OS X 10.5.2 eller en nyere version

• iMac primo 2008

• iMacs (Graphics ROM 113-B2250L-249)

• iMacs (Graphics ROM 113-B2250H-249)

Arkivstørrelse: 848 KB

Hent

Denne opdatering er til iMac-computere med et ATI Radeon HD 2600 Pro- eller ATI Radeon HD 2400 XT-grafikkort og Mac OS X 10.5.2 eller en nyere version.

Den opdaterer firmware til ATI Radeon HD 2600 XT- eller ATI Radeon HD 2400 XT-grafikkortet i iMac og forbedrer systemets stabilitet.

Understøttede sprog:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어