iMac EFI-firmwareopdatering 2.0

Systemkrav:

• Mac OS X 10.8.1 and greater, EFI version 010A

• iMac (21.5-inch, Late 2012)

Arkivstørrelse: 4,32 MB

Hent

Denne opdatering anbefales til alle iMac-modeller (ultimo 2012). Denne opdatering indeholder generelle forbedringer i ydeevnen vedrørende vågeblus og Thunderbolt og forbedrer kompatibiliteten, når 5 GHz-båndet bruges til Wi-Fi.

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어