MacBook EFI-firmwareopdatering 1.4

Systemkrav: Mac OS X 10.5.7

Arkivstørrelse: 3,14 MB

Hent

Denne opdatering fjerner støjen fra det optiske drev ved start og afbrydelse af vågeblus på MacBook-computere. Når opdateringen er installeret, skal du starte Softwareopdatering igen og installere SuperDrive-firmwareopdatering 3.0.

Du opdaterer firmware ved at følge instruktionerne i installeringsprogrammet (/Programmer/Hjælpeprogrammer/MacBook EFI-firmwareopdatering.app). Opdateringen starter automatisk, når installeringen er færdig.

Om opdateringer til EFI-firmware

Du kan få flere oplysninger om opdateringen ved at besøge dette websted: OS X Mountain Lion: Firmwareopdateringer vises gentagne gange i Mac App Store

Understøttede sprog:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어