Download af supplerende opdatering til macOS Mojave 10.14.5 til MacBook Pro

Systemkrav: macOS 10.14.5

Arkivstørrelse: 952,9 MB

Hent

Den supplerende opdatering til MacBook Pro løser et firmwareproblem, der påvirker 15" MacBook Pro-computere med T2-sikkerhedschip, og anbefales til alle brugere.

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering på: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Udgivelsesdato: