Thunderbolt firmwareopdatering v1.2

Systemkrav:

• OS X Lion 10.8.3 og nyere versioner

Arkivstørrelse: 1,22 MB

Hent

Denne opdatering indeholder stabilitetsrettelser til Thunderbolt og brug af disk som ekstern harddisk.

Når computeren starter igen, vises der en grå skærm med en statuslinje, som viser forløbet af opdateringen. Du må ikke forstyrre computeren eller afbryde strømmen til den under opdateringen. Bemærk: Opdateringen installeres kun, hvis computeren er sluttet til en stikkontakt.

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어