MacBook Pro Retina EFI-opdatering v1.2

Systemkrav:

Mac OS X 10.9

MBP112.88Z.0138.B00.1310031144 (EFI 0138.00)

Arkivstørrelse: 5,22 MB

Hent

MacBook Pro Retina EFI-opdatering 1.2

Denne opdatering anbefales til alle 15" MacBook Pro-modeller med Retina-skærm (ultimo 2013) med NVIDIA-grafik. Denne opdatering løser et problem, hvor den diskrete grafik-processors ydeevne i sjælne tilfælde kan være begrænset, når computeren vågner fra vågeblus eller startes igen.

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어