OS X Mavericks 10.9.1-opdatering til MacBook Pro-computere med Retina-skærm (ultimo 2013)

Systemkrav:

• OS X Mavericks 10.9

• 13" og 15" MacBook Pro med Retina-skærm (ultimo 2013)

Arkivstørrelse: 364,1 MB

Hent

Denne artikel indeholder oplysninger om opdateringen OS X Mavericks v10.9.1

Opdateringen OS X Mavericks v10.9.1 anbefales til alle OS X Mavericks-brugere.

Opdatering af systemet

1. Du skal tage en sikkerhedskopi af computeren inden installering. Det kan du gøre med Time Machine.

2. Du må ikke afbryde installeringsprocessen, når du har startet opdateringen af systemet.

3. Der kan forekomme uønskede resultater, hvis der er installeret systemsoftwareændringer fra andre producenter, eller hvis operativsystemet på anden måde er blevet ændret.

4. Vælg Apple-menuen () > Softwareopdatering for at søge efter den nyeste Apple-software via Mac App Store, herunder denne opdatering.

5. Der vises muligvis andre softwareopdateringer til din computer, som du skal installere. Vær opmærksom på, at opdateringens størrelse kan være forskellig fra computer til computer, hvis den installeres via Softwareopdatering. Nogle opdateringer skal muligvis installeres før andre.

Du kan også hente installeringsprogrammet til manuel opdatering. Denne mulighed er nyttig, hvis du skal opdatere flere computere, men kun ønsker at hente opdateringen én gang. Du kan hente selvstændige installeringsprogrammer på Apples side med supportoverførsler.

Om opdateringen

Opdateringen OS X Mavericks v10.9.1 anbefales til alle OS X Mavericks-brugere. Den forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden på din Mac. Opdateringen indeholder følgende:

• Forbedret understøttelse af Gmail i OS X Mail og rettelser til brugere med tilpassede Gmail-indstillinger

• Forbedret stabilitet ved smarte postkasser og søgning i Mail

• Løsning af et problem, der betød, at kontaktgrupper ikke virkede korrekt i Mail

• Løsning af et problem, der medførte, at VoiceOver ikke kunne læse sætninger, der indeholdt emoji

• Løsning af et problem, som betød, at iLife og iWork ikke blev opdateret på systemer, der ikke var engelske

• Løsning af et problem, der kunne medføre flere dialoger for at låse nøgleringen "Lokale emner" op

• Løsning af et problem, der kunne få japanske tastaturer til at beholde et tidligere anvendt sprog

• Safari 7.0.1

• Løsning af et problem, der kunne medføre, at Safari ikke svarede, når der blev udfyldt formularer påfedex.com,stubhub.com og andre websteder

• Forbedring af kompatibiliteten ved auto-udfyldning af kreditkort på websteder

• Forbedring af VoiceOver-kompatibiliteten med facebook.com

• Periodisk opdatering af delte henvisninger, når de er åbne i indholdsoversigten i Safari

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering kan ses i artiklen om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어