Firmware Restoration CD 1.8

Systemkrav:

• Intel-baseret Macintosh-computer

Arkivstørrelse: 22,5 MB

Hent

Cd'en til gendannelse af firmware kan gendanne firmwaren på en Intel-baseret Macintosh-computer.

Bemærk: Gendannelse af firmware nulstiller nogle af computerens indstillinger til standardindstillinger.

Du kan kun bruge den til at gendanne firmwaren efter en afbrudt eller mislykket opdatering. Hvis computeren allerede er i denne tilstand, skal du hente softwaren og oprette cd'en på en anden Macintosh-computer, eller tage computeren med til en Apple-butik eller en Apple-autoriseret serviceudbyder for at gendanne firmwaren. Denne cd kan oprettes enten på en PowerPC- eller Intel-baseret Mac, men fungerer kun med Intel-baserede Mac-computere.

Hent det korrekte billede til cd'en til gendannelse af firmware

Forskellige computere bruger forskellige versioner af cd'en til gendannelse. I tabellen herunder kan du se, om denne version af cd'en til gendannelse af firmware er den korrekte til din computer. Hvis din computer ikke er med i denne tabel, skal du måske besøge siderne på:

Firmware Restoration CD 1.4:

Firmware Restoration CD 1.5:

Firmware Restoration CD 1.6:

Firmware Restoration CD 1.7:

Computer

Model-id

Mac Pro (primo 2009)

MacPro 4,1

Xserve (primo 2009)

Xserve 3,1

Følg disse trin på den computer, du vil bruge cd'en på, for at se Mac-modellens oplysninger (Model-id):

1. Fra Apple-menuen vælges Om denne Mac.

2. Klik på knappen "Mere info". Dette åbner Systemprofil.

3. Model-id'et findes i Oversigt over hardware, der er det første vindue, som vises. Det ser nogenlunde sådan ud: "MacBookPro 2,1".

4. Sammenlign modeloplysningerne med tabellen ovenfor for at vælge det korrekte billede til gendannelses-cd'en til overførsel til computeren.

Gendannelse af firmware med en cd til gendannelse af firmware

Hvis du vil gendanne computerens firmware, skal du først oprette en cd ved hjælp af diskbilledet, der hedder "FirmwareRestorationCD.dmg", ved at følge disse trin:

1. Åbn Diskværktøjer (findes i /Programmer/Hjælpeprogrammer).

2. Klik på symbolet Brænd, eller vælg menupunktet "Brænd..." i menuen Billeder.

3. Naviger til FirmwareRestorationCD.dmg, og klik på knappen Brænd.

4. Isæt en tom cd, der kan optages på.

5. Klik på knappen Brænd for at oprette en cd til gendannelse af firmware. Arkiverne brændes på disken.

Derefter kan du bruge cd'en til gendannelse af firmware til at gendanne firmwaren:

6. Sørg for, at den computer, du prøver at gendanne, er sluttet til en stikkontakt.

7. Tænd for computeren, og fortsæt med at holde afbryderknappen nede. Lysdioden til dvale blinker hurtigt, derefter langsomt, derefter hurtigt (3 hurtige blink, 3 langsomme blink, 3 hurtige blink).

På Mac-computere, der ikke har en lysdiode til dvale, bruges toner i stedet for. Hold afbryderknappen nede, indtil du hører 3 lange toner, 3 korte toner og derefter 3 lange toner. På Mac-computere, der bruger et optisk drev med indlæsning fra bakke, åbnes bakken, så gendannelses-cd'en kan isættes.

8. Isæt cd'en til gendannelse af firmware, mens dioderne blinker, eller der høres toner, og slip derefter afbryderknappen. Der høres en lang tone, når gendannelsesprocessen starter.

En statuslinje vises under et Apple-logo på en grå skærm. Statuslinjen angiver, at firmwaren opdateres. Sluk ikke for strømmen, luk ikke ned og genstart ikke computeren under opdateringen. Hvis du gør det, skal du starte gendannelsesprocessen igen fra trin 6.

Computeren genstarter automatisk, når firmwaren er opdateret.

Du skal først erklære dig enig i SLA-aftalen, inden du henter eller bruger denne opdatering: Softwarelicensaftale

Understøttede sprog:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어