MacBook Pro EFI-firmwareopdatering 1.7

Systemkrav: Mac OS X 10.5.7

Arkivstørrelse: 3,35 MB

Hent

MacBook Pro EFI-firmwareopdatering 1.7 løser et problem, der er rapporteret af enkelte kunder, der bruger diske baseret på specifikationen for SATA 3Gbps med MacBook Pro-modellerne fra juni 2009. Denne opdatering gør det muligt, for diske at bruge overføringshastigheder på mere end 1.5Gbps. Apple har imidlertid ikke godkendt, eller tilbudt disse diske til bærbare Mac-computere og understøtter ikke anvendelse af dem.

For at færdiggøre denne firmwareopdatering, skal du følge vejledningen i opdateringsprogrammet (/Programmer/Hjælpeprogrammer/MacBook Pro EFI-firmwareopdatering). Denne opdatering starter automatisk, når installeringsprogrammet lukker.

Du kan få oplysninger om denne opdatering her: website.

Du kan få flere oplysninger om opdateringen ved at besøge dette websted: OS X Mountain Lion: Firmwareopdateringer vises gentagne gange i Mac App Store

Understøttede sprog:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어