Mac OS X version 10.6.4-opdatering til iMac (medio 2010)

Systemkrav:

• Mac OS X 10.6.3

Arkivstørrelse: 452,62 MB

Hent

Mac OS X 10.6.4-opdateringen anbefales til alle brugere af iMac (medio 2010). Denne opdatering indeholder alle fejlrettelser fra Mac OS X 10.6.4-opdateringen, plus de følgende specifikke fejlrettelser til iMac (medio 2010):

• Løser problemer med kompatibilitet og ydeevne i grafik.

• Forbedrer kompatibiliteten med SDXC-hukommelseskort i stort format.

• Tilføjer understøttelse af Magic Trackpad.

Du kan få oplysninger om sikkerhedsindholdet i Mac OS X 10.6.4-opdateringen her: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK

Understøttede sprog:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어