Boot Camp - Opdatering 2.1 til Windows Vista 64

Systemkrav:

• Windows Vista 64

Arkivstørrelse: 236 MB

Hent

Leopard er verdens mest avancerede operativsystem. Det er så avanceret, at du endda kan køre Windows, hvis du har behov for at bruge et pc-program. Anskaf blot en kopi af Windows, og start Boot Camp, der nu følger med Leopard. Opsætningen er simpel og ligetil – ligesom du forventer det med en Mac.

Nyheder i denne version

Denne opdatering løser problemer og forbedrer kompatibilitet med Microsoft Windows XP og Microsoft Windows Vista, der kører på en Mac-computer med Boot Camp. Den anbefales til alle Boot Camp-brugere, der kører 64-bit-versioner af Windows XP og Windows Vista.

Få mere at vide på dette websted: http://www.apple.com/dk/support/bootcamp/

Bemærk: Denne overførsel indeholder fuldstændige kopier af Windows Vista 64-drivere til Boot Camp (version 2.1). Hvis der allerede er Boot Camp-drivere installeret på computeren, bliver de opdateret. Hvis der ikke er Boot Camp-drivere installeret på computeren, installeres driverne i version 2.1 på det installerede Windows-operativsystem.

Understøttede sprog:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어