Multi-Touch-pegefeltets opdatering 1.1 til Windows

Systemkrav:

• Windows XP

• Windows Vista

Arkivstørrelse: 3,93 MB

Hent

Denne opdatering forbedrer Apple Multi-Touch-pegefeltets ydeevne ved afvikling af Microsoft Windows XP og Windows Vista på en Mac-computer, der bruger Boot Camp.

Der findes flere oplysninger om opdateringen på dette websted: http://www.apple.com/dk/support/bootcamp/

Understøttede sprog:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어