Hent macOS Catalina 10.15.3 opdateringen

Systemkrav: macOS Catalina 10.15.2

Arkivstørrelse: 2,99 GB

Hent

macOS Catalina 10.15.3-opdateringen forbedrer stabiliteten og sikkerheden på din Mac og anbefales til alle brugere.

Denne opdatering:

• Optimerer gammabehandlingen af lave niveauer af grå på Pro Display XDR i SDR-arbejdsgange ved brug af macOS

• Forbedrer ydeevnen ved videoredigering med flere streams af HEVC- og H.264-kodet 4K-video på 16" MacBook Pro (2019)

Du kan få mere detaljerede oplysninger om opdateringen her: https://support.apple.com/kb/HT210642Du kan få flere oplysninger om sikkerhedsindholdet af opdateringen her: https://support.apple.com/kb/HT201222

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Udgivelsesdato: