Boot Camp-hjælpeprogram til Windows 7 Upgrade

Systemkrav:

• Vista 32

• Vista 64

Hent

Anvend Boot Camp-hjælpeprogrammet til installeringer af Windows 7 Upgrade, før du opgraderer fra Vista til Windows 7. Dette hjælpeprogram gør på en sikker måde den skrivebeskyttede Macintosh-enhed i Microsoft Vista passiv.

Du kan finde flere oplysninger om opdateringen på denne webside: http://support.apple.com/kb/TS3172?viewlocale=da_DK.

Du skal først erklære dig enig i SLA-aftalen, inden du henter eller bruger denne opdatering: Licensaftale for software

Understøttede sprog:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어