Java-opdatering 17 til Mac OS X 10.6

Systemkrav: Mac OS X v10.6.8 Snow Leopard

Arkivstørrelse: 69,54 MB

Hent

Java-opdatering 17 til Mac OS X 10.6 forbedrer sikkerheden, stabiliteten og kompatibiliteten ved at opdatere Java SE 6 til 1.6.0_65. Denne opdatering gør det muligt at udføre kontrol med Java-tilbehøret på websider enkeltvist i Safari 5.1.9 eller en nyere version.

Slut alle webbrowsere og Java-programmer, før du installerer opdateringen.

Se  http://support.apple.com/kb/HT5946?viewlocale=da_DK for at få flere oplysninger om opdateringen.

Se  http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK for at få oplysninger om sikkerhedsindholdet i opdateringen.

Understøttede sprog:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어