Boot Camp 3.1.3 til MacBook Pro (13", medio 2010) (Windows 64 bit)

Systemkrav:

• Windows Vista 64 bit

• Windows 7 - 64 bit

• Boot Camp 3.1

Arkivstørrelse: 1,03 MB

Hent

Denne opdatering er til 2010 13” MacBook Pro-computere, der afvikler Windows-operativsystemer. Opdateringen løser et problem med Boot Camp-kontrolpanelet, der viser en fejl når lysstyrkefanebladet vælges, og et problem der resulterer i ingen lyd i hovedtelefonerne.

Du kan få flere oplysninger om denne opdatering her: http://www.apple.com/dk/support/bootcamp

Understøttede sprog:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어