Boot Camp 3.1 til Windows 32 bit

Systemkrav:

• Windows XP

• Windows Vista SP2

• Boot Camp 3.0

Arkivstørrelse: 380,73 MB

Hent

Denne opdatering tilføjer understøttelse af Microsoft Windows 7 (Home Premium, Professional og Ultimate), løser problemer med Apple-pegefeltet, slår den røde LED-lampe til den digitale lydport fra på bærbare computere, når den ikke er i brug, og understøtter Apple Wireless Keyboard og Apple Magic Mouse.

Opdateringen anbefales til alle brugere af Boot Camp 3.0. Du kan få flere oplysninger om opdateringen på dette websted: http://www.apple.com/dk/support/bootcamp/

Understøttede sprog:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어