iMac Graphics Update

Systemkrav:

• OS X Yosemite 10.10.3 (14D131+)

Arkivstørrelse: 722 KB

Hent

Opdateringen retter en fejl, som kunne få iMac-computere til at holde op med at svare, når der blev vist visse store JPEG-billeder.

Berørte modeller:

• iMac (Retina 5K, 27", ultimo 2014)

• iMac (21,5", ultimo 2013)

• iMac (27", ultimo 2013)

Du kan få flere detaljerede oplysninger om opdateringen på: http://support.apple.com/kb/HT204779?viewlocale=da_DK

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Udgivelsesdato: