Mac OS X 10.6.7-opdatering til MacBook Pro (primo 2011)

Systemkrav:

• Mac OS X 10.6.6

• MacBook Pro primo 2011

Arkivstørrelse: 368,21 MB

Hent

Mac OS X 10.6.7-opdateringen til MacBook Pro anbefales til alle primo 2011 MacBook Pro-modeller. Opdateringen til Mac OS X Snow Leopard indeholder generelle rettelser til operativsystemet, der forbedrer stabilteten, kompatibiliteten, ydeevenen samt sikkerheden af din Mac-computer, inklusive rettelser der:

• Forbedrer driftssikkerheden af Tilbage til min Mac

• Løser et problem med arkivoverførsel til visse SMB-servere

• Løser problemer med diverse små Mac App Store-fejl

• Løser mindre problemer med ydeevnen i FaceTime

• Forbedrer grafikstabilitet og kompatibilitet med eksterne skærme

Du kan få oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering, hvis du besøger dette websted: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK

Understøttede sprog:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어