Windows 7-drivere til iMac ultimo 2009

Systemkrav:

• Vista 32

• Vista 64

Hent

Denne overførsel indeholder de nødvendige drivere til implementering af Windows 7 på computerne iMac (21,5-tommer, ultimo 2009) og iMac (27-tommer, ultimo 2009).

Hent hjælpeprogrammet til installering af Windows 7, som indeholder de nødvendige drivere til computerne iMac (21,5-tommer, ultimo 2009) og iMac (27-tommer, ultimo 2009).

Kopier dem til en MS-DOS-formateret USB-lagerenhed, indsæt denne i en USB-port på computeren og installer derefter Windows 7.

Se flere oplysninger på http://support.apple.com/kb/TS3173?viewlocale=da_DK

Du skal først erklære dig enig i SLA-aftalen, inden du henter eller bruger denne opdatering: Licensaftale for software

Understøttede sprog:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어