Værktøj til fjernelse af ondsindet Flashback-software

Systemkrav: OS X Lion without Java installed

Arkivstørrelse: 356 KB

Hent

Denne opdatering fjerner de mest almindelige varianter af den ondsindede Flashback-software. Opdateringen indeholder det samme værktøj til fjernelse af den ondsindede software som Java til OS X 2012-003.

Opdateringen anbefales til alle Mac-brugere, som ikke har installeret Java.

Der er oplysninger om opdateringen her: http://support.apple.com/kb/HT5246?viewlocale=da_DK

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Udgivelsesdato: