Mac OS X-opdatering 10.5.1

Systemkrav:

• Mac OS X 10.5

Arkivstørrelse: 110 MB

Hent

10.5.1-opdateringen anbefales til alle brugere af Mac OS X Leopard og indeholder generelle rettelser til operativsystemet, som forbedrer din Macs stabilitet, kompatibilitet og sikkerhed.

Du kan få flere oplysninger om opdateringen på dette websted: Om opdateringen Mac OS X 10.5.1.

Du kan få flere oplysninger om sikkerhedsopdateringer på dette websted: Apple-sikkerhedsopdateringer.

Understøttede sprog:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어