Mac Pro EFI-firmwareopdatering 1.5

Systemkrav:

• Mac OS X 10.6.4

Arkivstørrelse: 1,96 MB

Hent

Denne opdatering anbefales til alle Mac Pro-modeller (medio 2010) og løser følgende problemer:

• Et problem, som forhindrede firmwareadgangskoden i at blive vist.

• Et problem, som forhindrede BootPicker i at blive vist, hvis Ethernet-porten var forbundet med et netværk uden DHCP.

For at gennemføre firmwareopdateringen skal du vente, til Mac Pro er færdig med at installere og lukker ned. Hold afbryderknappen nede, indtil indikatorlampen blinker, eller du hører en lang tone, og slip derefter afbryderknappen. Der vises en grå skærm med et Apple-logo og en statuslinje, mens opdateringen finder sted. Når opdateringen er færdig, starter Mac Pro som normalt.

Vigtigt: Opdateringen kan vare flere minutter. Afmonter ikke netledningen, luk ikke computeren ned, og genstart eller brug ikke computeren under opdateringen.

EFI- og SMC-firmwareopdateringer til Intel-baserede Mac-computere

Understøttede sprog:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어