Hent - iPhoto 9.4.3

Systemkrav:

• OS X Lion 10.7.5

• OS X Mountain Lion 10.8.3

Arkivstørrelse: 730,91 MB

Hent

Nyheder i version 9.4.3

• Fotografier kan nu slettes fra Min fotostream ved at trække dem til papirkurven

• Fotografier kan nu eksporteres fra fotostream ved hjælp af kommandoen Eksporter i menuen Arkiv

• RAW-billeder, som er importeret manuelt fra Min fotostream, kan nu redigeres

• Retter en fejl, hvor fotografier, som manuelt var blevet roteret, kunne vises uden rotation, når de blev delt med fotostream

• Løser et problem, der kunne få iPhoto til at afslutte uventet ved synkronisering med Facebook

• Løser et problem, der kunne få kalendertekst til at vises i forkert skriftstørrelse og dermed resultere i annullering af bestilling

• Løser et problem, der kunne få bøger til at have et forkert antal sider efter omarrangering af tosidet opslag

• Indeholder forbedringer af stabiliteten

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어