Boot Camp 2.2 til Windows

Systemkrav:

• Windows XP

• Windows Vista SP2

• Boot Camp 2.1 skal være installeret før opdateringen udføres

• For Windows Vista skal Windows Vista Service Pack 2 være installeret før opdateringen udføres.

Arkivstørrelse: 23.87 MB

Hent

Hvis du har en Intel-baseret Mac, og der er et pc-program du har brug for at kunne anvende, kan det lade sig gøre med Boot Camp. Du må anskaffe en kopi af Microsoft Windows, men Boot Camp er inkluderet i Mac OS X Leopard. Opsætning er simpel og ligetil — ligesom du vil forvente det med en Mac.

Denne opdatering løser problemer med Apple pegefeltet og slukker den røde LED ved den digitale lydudgang på bærbare computere, når den ikke er i brug. Den indbefatter også understøttelse af Apple Magic Mouse og trådløst tastatur. Den er kun beregnet til brug sammen med Microsoft Windows XP og Microsoft Windows Vista, der kører på en Mac-computer, der anvender Boot Camp.

Krav

• Boot Camp 2.1 skal være installeret før opdateringen kan udføres.

• For Windows Vista skal Windows Vista Service Pack 2 være installeret før opdateringen udføres.

Få mere at vide på dette websted: http://www.apple.com/dk/support/bootcamp/

Understøttede sprog:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어