Hent - Kombinationsopdatering OS X El Capitan 10.11.4

Systemkrav: OS X El Capitan 10.11

Arkivstørrelse: 1,94 GB

Hent

OS X El Capitan-opdatering 10.11.4

OS X El Capitan 10.11.4-opdatering forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden på din Mac og anbefales til alle brugere af OS X El Capitan.

Denne opdatering:

• Tilføjer muligheden for at beskytte noter, som indeholder personlige oplysninger, med adgangskode i Noter

• Tilføjer muligheden for at sortere noter alfabetisk, efter oprettelsesdato eller ændringsdato i Noter

• Tilføjer muligheden for at importere Evernote-arkiver til Noter

• Tilføjer understøttelse af deling af Live Photos mellem iOS og OS X vha. AirDrop og Beskeder

• Løser et problem, der kan medføre, at RAW-billeder åbnes langsomt i Fotos

• Tilføjer muligheden for at iBooks kan lagre PDF-arkiver i iCloud, så du kan få adgang til dem fra alle dine enheder

• Løser et problem, som forhindrede indlæsning af Twitter t.co-links i Safari

• Forhindrer JavaScript-dialoger i at blokere adgang til andre websider i Safari

• Løser et problem, som forhindrede VIP-postkassen i at fungere sammen med Gmail-konti

• Løser et problem, der fik USB-lydenheder til at miste forbindelsen

• Forbedrer kompatibiliteten og driftssikkerheden for Apple USB-C Multiport-adaptere

Der er flere oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering på: http://support.apple.com/da-dk/HT201222

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어