Hent - Mac OS X v10.6.8-opdatering v1.1

Systemkrav: Mac OS X 10.6.7

Arkivstørrelse: 453,55 MB

Hent

10.6.8-opdateringen anbefales til alle brugere, der afvikler Mac OS X Snow Leopard, og indeholder generelle rettelser til operativsystemet, der forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten samt sikkerheden af din Mac-computer, inklusive rettelser der:

• Forbedrer Mac App Store til at gøre din Mac klar til at opgradere til Mac OS X Lion

• Løser et problem, der kan forårsage at Billedfremviser slutter uventet

• Forbedrer understøttelse til IPv6

• Forbedrer VPN-stabilitet

• Identificerer og fjerner ukendte varianter af Mac Defender

Du kan få oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering, hvis du besøger dette websted: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK.

Understøttede sprog:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어