Hent - Mojave 10.14.6-opdatering

Systemkrav: macOS Mojave 10.14.5

Arkivstørrelse: 2,67 GB

Hent

macOS Mojave 10.14.6-opdateringen forbedrer stabiliteten på din Mac og anbefales til alle brugere.

Denne opdatering:

• Løser et problem, som forhindrede oprettelse af en ny Boot Camp-partition på iMac og Mac mini med Fusion Drive

• Løser et problem, som kunne få computeren at gå i stå under genstart

• Løser et grafikproblem, som kunne opstå ved afbrydelse af vågeblus

• Løser et problem, som kunne gøre video på fuld skærm sort på Mac mini

• Forbedrer stabiliteten ved deling af arkiver via SMB

Du kan få flere oplysninger om opdateringen her: https://support.apple.com/kb/HT209149

Du kan få flere oplysninger om sikkerhedsindholdet i opdateringen her: https://support.apple.com/kb/HT201222

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어