Hent - Kombineret OS X Mavericks-opdatering 10.9.5

Systemkrav: OS X 10.9

Arkivstørrelse: 982,3 MB

Hent

OS X Mavericks 10.9.5-opdatering anbefales til alle brugere af Mavericks. Den forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden i din Mac.

Opdateringen:

• Gør VPN-forbindelser, der bruger USB smart cards til godkendelse, mere driftssikre

• Forbedrer stabiliteten ved adgang til arkiver på en SMB-server

• Indeholder Safari 7.0.6

Du kan få flere oplysninger om sikkerhedsindholdet i opdateringen, hvis du besøger: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어