Boot Camp-supportsoftware 5.1.5621

Systemkrav til 5.1.5621 (ikke-LynxPoint):

Systemkrav:

• MacBook Air (11" og 13", medio 2011)

• MacBook Air (11" og 13", medio 2012)

• MacBook Pro (15" og 17", medio 2010)

• MacBook Pro (13" og 15", primo 2011)

• MacBook Pro (17'', primo 2011)

• MacBook Pro (13", 15" og 17", ultimo 2011)

• MacBook Pro (13" og 15", medio 2012)

• MacBook Pro (Retina, medio 2012)

• MacBook Pro (Retina, 13", ultimo 2012)

• MacBook Pro (Retina, 13" og 15", primo 2013)

• Mac Pro (primo 2009)

• Mac Pro (medio 2010)

• Mac Pro (medio 2012)

• Mac mini (medio 2011)

• Mac mini (ultimo 2012)

• iMac (27'', medio 2010)

• iMac (21,5" og 27", medio 2011)

• iMac (21,5" og 27", ultimo 2012)

• iMac (21,5'', primo 2013)

• Windows 7, Windows 8 og Windows 8.1, 64 bit

Arkivstørrelse: 924.9 MB

Hent

Denne overførsel indeholder den Windows-supportsoftware (Windows-drivere), der er nødvendig, for at din Mac understøtter 64-bit-udgaverne af Windows 7, Windows 8 og Windows 8.1.

Yderligere oplysninger om, hvilke operativsystemer der understøttes på forskellige Mac-computere, kan ses her: http://support.apple.com/kb/HT5634?viewlocale=da_DK

• Det arkiv, du har hentet, er et .zip-arkiv. Dobbeltklik på det for at pakke det ud, hvis det ikke pakkes ud automatisk.

• Dobbeltklik på mappen Boot Camp5.

• Kopier hele indholdet af .zip-arkivet til roden af et USB-flashdrev eller en harddisk, der er formateret med FAT-arkivsystemet

• Når Windows kører, skal du finde den Boot Camp-mappe, du oprettede på USB-mediet i trin 3, og åbne den ved at dobbeltklikke på den.

• Dobbeltklik på Setup for at starte installering af Boot Camp-supportsoftwaren.

• Når du bliver spurgt om, om du vil tillade ændringer, skal du klikke på Ja og følge vejledningen på skærmen.

• Installeringsprocessen kan tage et par minutter. Processen må ikke afbrydes. Klik på Afslut i den viste dialog, når installeringen er gennemført.

• Der vises en dialog om genstart af computeren. Klik på Ja for at afslutte installeringen.

Yderligere oplysninger om brug af Boot Camp kan ses på www.apple.com/dk/support/bootcamp

Bemærk: Hvis du bruger en af nedenstående Mac-computere, skal du i stedet overføre Boot Camp-supportsoftware 5.1.5621MacBook Air (11", medio 2013)

MacBook Air (13", medio 2013)

MacBook Pro (Retina, 13", ultimo 2013)

MacBook Pro (Retina, 15", ultimo 2013)

iMac (21,5'', ultimo 2013)

iMac (27'', ultimo 2013)

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어