iTunes 9.2.1

Systemkrav:

• Mac OS X version 10.4.11 or later

• Mac OS X version 10.5 or later is required to play an iTunes LP or iTunes Extras

• Windows XP Service Pack 2 or later, 32-bit editions of Windows Vista, or 32-bit editions of Windows 7

• 64-bit editions of Windows Vista or Windows

Arkivstørrelse: 101,82 MB (Mac); 92,48 MB (Windows 32); 93,18 MB (Windows 64)

Hent

iTunes 9.2.1 leverer en række vigtige fejlrettelser, inklusive:

• Deaktiverer visse ældre versioner af inkompatibelt tilbehør fra tredjeparter
  • Løser mindre problemer med at trække og anbringe emner
  • Løser et problem med ydeevnen når nogle enheder synkroniseres med iTunes 9.2 for første gang
  • Løser et problem med opgradering til iOS 4 på en iPhone eller iPod touch med krypterede sikkerhedskopier
  • Løser andre problemer der forbedrer stabilitet og ydeevne

iTunes 9.2 leveres med adskillige nye funktioner og forbedringer, inkl.:

• Du kan synkronisere med iPhone 4 for at nyde din yndlingsmusik, film, tv-udsendelser, bøger, m.m på farten
  • Du kan synkronisere og læse bøger på iPhone eller iPod touch med iOS 4 og iBooks 1.1
  • Du kan organisere og synkronisere PDF-dokumenter som bøger. Læs PDF-dokumenter med iBooks 1.1 på iPad og på iPhone eller iPod touch med iOS 4
  • Du kan organisere dine programmer på dine iOS 4 hjemmeskærme i mapper vha. iTunes
  • Sikkerhedskopiering under synkronisering af iPhone eller iPod touch med iOS 4 er hurtigere
  • Der er forbedringer i albumbilleder som gør det hurtigere at se billederne når du udforsker dit bibliotek

Du kan få oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering, hvis du besøger dette websted: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK

Understøttede sprog:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어