Hent - Kombinationsopdatering macOS Catalina 10.15.7

Systemkrav: macOS 10.15

Arkivstørrelse: 4,82 GB

Hent

macOS Catalina 10.15.7 indeholder vigtige sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser til din Mac.

• Løser et problem, som medførte, at macOS ikke oprettede forbindelse til Wi-Fi-netværk automatisk

• Løser et problem, som kunne forhindre synkronisering af arkiver via iCloud Drive

• Løser et grafikproblem, der kunne opstå på iMac (Retina 5K, 27", 2020) med Radeon Pro 5700 XT

Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle områder eller på alle Apple-enheder. Du kan få flere oplysninger om sikkerhedsindholdet i opdateringen her: https://support.apple.com/kb/HT201222

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어