QuickTime 7.6 til Windows

Systemkrav:

• Windows XP Service Pack 2 or Vista

Arkivstørrelse: 20 MB

Hent

QuickTime 7.6 indeholder ændringer, som øger stabiliteten og forbedrer kompatibiliteten og sikkerheden. Denne version anbefales til alle brugere af QuickTime 7.

Du kan få flere oplysninger om opdateringen, hvis du besøger dette websted: http://support.apple.com/kb/HT3292?viewlocale=da_DK.

Du kan få oplysninger om sikkerhedsindholdet af opdateringen, hvis du besøger dette websted: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK.

Understøttede sprog:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어