Hent macOS Catalina 10.15.5 opdateringen

Systemkrav: macOS Catalina 10.15.4

Arkivstørrelse: 3,0 GB

Hent

macOS Catalina 10.15.5 indeholder administration af batteritilstand i indstillingerne til Energibesparelse på bærbare computere, en mulighed for at styre automatisk fremhævelse af videofelter i FaceTime-gruppeopkald og betjeningsmuligheder til finjustering af den indbyggede kalibrering på din Pro Display XDR. Opdateringen forbedrer også stabiliteten og sikkerheden på din Mac.

Administration af batteritilstand

• Administration af batteritilstand hjælper med at maksimere batteriets levetid i bærbare Mac-computere

• Vinduet med indstillinger til Energibesparelse viser nu batteriets tilstand og en meddelelse om, at eftersyn anbefales, hvis batteriet trænger til et eftersyn

• Mulighed for at slå administration af batteritilstand fra

Du kan få flere oplysninger her: https://support.apple.com/kb/HT211094

Indstilling til fremhævelse i FaceTime

• Mulighed for styring af automatisk fremhævelse i FaceTime-gruppeopkald, så videofelterne ikke skifter størrelse, når en deltager taler

Finjustering af kalibrering på Pro Display XDR

• Betjeningsmuligheder til finjustering af den indbyggede kalibrering på din Pro Display XDR vha. justering af hvidpunktet og luminansen, så de matcher dit eget skærmkalibreringsmål præcist

Denne opdatering indeholder også fejlrettelser og andre forbedringer.

• Løser et problem, der kunne forhindre Påmindelser i at sende notifikationer for gentagne påmindelser

• Løser et problem, der kunne forhindre indtastning af adgangskode på login-skærmen

• Løser et problem, som medførte, at Systemindstillinger blev ved med at vise en notifikationsetiket efter installering af en opdatering

• Løser et problem, som medførte, at det indbyggede kamera måske ikke blev registreret, når du forsøgte at bruge det efter et program til videokonferencer

• Løser et problem, som medførte, at interne højttalere måske ikke blev vist som en lydenhed i indstillingerne til Lyd på Mac-computere med Apple T2-sikkerhedschippen

• Løser et problem med stabiliteten ved overførsel af mediearkiver til eller fra iCloud-fotobiblioteket, når Mac er på vågeblus

• Løser et stabilitetsproblem ved overførsel af store mængder data til RAID-enheder

• Løser et problem, som medførte, at indstillingen Reducer bevægelse i Tilgængelighed ikke mindskede hastigheden på animationer i et FaceTime-gruppeopkald

Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle områder eller på alle Apple-enheder.

Du kan få flere oplysninger om opdateringen her: https://support.apple.com/kb/HT210642

Du kan få flere oplysninger om sikkerhedsindholdet i opdateringen her: https://support.apple.com/kb/HT201222

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어