Hent - QuickTime Player 7.6.6 til Mac OS X v10.6.3 og nyere versioner

Systemkrav:

• Mac OS X v10.6.3 eller en nyere version

Arkivstørrelse: 10,65 MB

Hent

QuickTime Player 7 understøtter ældre medieformater såsom QTVR, interaktive QuickTime-film, og MIDI-arkiver på Snow Leopard. QuickTime Player 7 accepterer også registreringskoder til QuickTime 7 Pro, som slår QuickTime Pro-funktioner til.

QuickTime Player 7 installeres i Hjælpeprogrammer i mappen Programmer.

Du kan få flere oplysninger her: http://support.apple.com/kb/HT3678?viewlocale=da_DK.

Understøttede sprog:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어