Hent - Java til OS X 2017-001

Arkivstørrelse: 63,98 MB

Hent

Java til macOS 2017-001 installerer det oprindelige Java 6 runtime til macOS 10.13 High Sierra, macOS 10.12 Sierra, macOS 10.11 El Capitan, macOS 10.10 Yosemite, macOS 10.9 Mavericks, macOS 10.8 Mountain Lion og macOS 10.7 Lion.

Pakken er kun beregnet til at understøtte ældre software, og der installeres samme ikke-anbefalede version af Java 6, som er indeholdt i versionerne 2015-001, 2014-001 og 2013-005. Luk alle Java-applikationer, før denne opdatering installeres.

Luk alle Java-applikationer, før denne opdatering installeres.

Yderligere oplysninger om denne opdatering kan ses i artiklen http://support.apple.com/kb/HT6133?viewlocale=da_DK .

Oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering kan ses i artiklen http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK.

Hold dine programmer ajour. Hvis du har brug for Java, skal du hente den nyeste version af Java til OS X direkte hos Oracle på https://www.java.com/

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어