Download iTunes 12.6.2 til macOS

Systemkrav:

400 MB ledig plads på harddisken

• Tilgængeligheden af iCloud-musikbiblioteket, iTunes Match og iTunes Radio kan variere fra land til land

• iTunes Extras forudsætter OS X version 10.10.3 eller en nyere version

• Windows 7 og nyere versioner

• 64-bit-udgaver af Windows 7 og Windows 8 forudsætter et 64 bit-installeringsprogram til iTunes. Du kan finde flere oplysninger på www.itunes.com/dk/download

• 400 MB ledig plads på harddisken

• Understøttelse af skærmlæsere forudsætter Window-Eyes 7.2 eller en nyere version. Du kan finde oplysninger om handicapvenlige funktioner i iTunes på www.apple.com/dk/accessibility

• iTunes er nu et 64-bit-program i 64-bit-udgaver af Windows 7 og Windows 8. Nogle visualiseringskomponenter fra andre producenter er muligvis ikke længere kompatible med denne version af iTunes. Kontakt udvikleren for at få en opdateret visualiseringskomponent, der er kompatibel med iTunes 12.1 og nyere versioner

• Apple Music forudsætter OS X version 10.9.5 eller en nyere version

Hent

Windows:

Denne opdatering er udviklet til skærme med høj DPI, så tekst og billeder vises skarpere og mere tydeligt. Den omfatter også mindre forbedringer af app og ydeevne.

Mac:

Denne opdatering omfatter mindre forbedringer af app og ydeevne.

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어