Hent - iTunes 12.4.3 til Windows (64-bit – til ældre grafikkort)

Systemkrav:

• Windows 7 og nyere versioner

• 64-bit udgaver af Windows 7 og Windows 8 kræver et 64 bit-installeringsprogram til iTunes. Du kan finde flere oplysninger på www.itunes.com/dk/download

• 400 MB ledig plads på harddisken

• Understøttelse af skærmlæsere kræver Window-Eyes 7.2 eller en nyere version. Du kan finde oplysninger om handicapvenlige funktioner i iTunes på http://www.apple.com/dk/accessibility/

• iTunes er nu et 64-bit-program i 64-bit-udgaver af Windows 7 og Windows 8. Noget visualizer-tilbehør fra andre producenter er muligvis ikke længere kompatible med denne version af iTunes. Kontakt udvikleren for at få en opdateret visualizer, der er kompatibel med iTunes 12.1 eller en nyere version

• iTunes i netskyen, iTunes Match og iTunes Radio kan ikke bruges i alle lande

Arkivstørrelse: 134,6 MB

Hent

Dette installeringsprogram til iTunes er kun beregnet til 64-bit-computere med Windows 7 eller en nyere version, der ikke opfylder kravene til afspilning af iTunes-videoer på grund af et gammelt eller billigt grafikkort. Du skal kun bruge installeringsprogrammet, hvis du er blevet sendt til denne side via en meddelelse i iTunes 12.2 eller en nyere version. Hvis du bruger installeringsprogrammet på en computer, som programmet ikke er beregnet til, kan det medføre, at computeren fremover ikke kan få det rigtige iTunes-installeringsprogram.”

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du prøve at bruge det anbefalede installeringsprogram først. http://www.apple.com/dk/itunes/download/

Hvis du er blevet sendt til denne side via en advarsel i iTunes, skal du benytte nedenstående fremgangsmåde:

1. Overfør iTunes-installeringsprogrammet til dit Windows-skrivebord

2. Find iTunes6Setup.exe, og dobbeltklik på arkivet for at køre installeringsprogrammet

3. Installer på samme måde, som du plejer. Dit iTunes-bibliotek påvirkes ikke.

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어