Produktbemærkninger om GarageBand til iOS og iPadOS

Læs mere om de nuværende og tidligere versioner af GarageBand til iOS og iPadOS.

Nyt i GarageBand til iOS 2.3.15

Stabilitet og pålidelighed

• GarageBand afsluttes ikke længere uventet, når der importeres et MIDI-arkiv, som bruger en 3/4 taktart.

• Løser et problem, hvor GarageBand uventet kan afslutte under redigering af MIDI-nodehastigheder.

Drummer

• Menuen Swing i Drummer indeholder nu en ny mulighed kaldet Ingen swing.

Step Sequencer

• Afspilning forbliver nu synkroniseret efter at have ændret en rækkes afspilningshastighed og derefter returneret til den oprindelige indstilling.

Jam-sessioner

• Indstillingerne for Jam-session viser ikke længere dublerede poster for enheder.

Generelt

• Retter et problem, hvor sustain-adfærd kan fortsætte, selv når der skiftes til elementer, der ikke giver mulighed for at deaktivere.

• GarageBand viser nu konsekvent en besked, når en Bluetooth-lydenhed er tilsluttet.

• Afspilning af en akkord med tre toner (tryk med tre fingre) på et Touch-instrument udløser ikke længere en Fortryd-prompt.

Tidligere versioner

GarageBand 2.3.14

GarageBand kræver nu tilladelse fra brugeren til at få adgang til mikrofonen, før lyden optages med mikrofonen eller en anden kilde.

GarageBand 2.3.13

Stabilitet og pålidelighed

• GarageBand har nu forbedret ydeevne, når du gennemser lyde til Touch Instruments under optagelse på iPad.

• Løser et problem, hvor GarageBand muligvis afsluttes uventet under installation af lydpakker.

Ydeevne

• Audio Unit-kontrolelementer afbrydes ikke længere, fordi GarageBand-lydprogrammet nu automatisk genstarter, når en ekstern enhed er tilsluttet.

Tilgængelighed

• VoiceOver meddeler nu sangsektioner, når der stryges igennem dem.

Lydbibliotek

• Hvis du trækker Car Horn-loopet i Toy Box-lydpakken fra Loop Browser til et spor, placeres den korrekte lyd nu i sporet.

• Hesteeffekten i Erhu-instrumentet forbliver ikke længere aktivt efter frigivelse af kontrolelementet, når Grace Notes udløses på samme tid.

• Løser et problem, hvor nogle Apple Loops blev forhåndsvist korrekt i loop-browseren, men derefter ikke lød på samme måde, når de blev trukket til sporområdet.

Touch-instrumenter

• Dobbelttryk på Chord Strip på iPhone skjuler ikke længere tastaturet.

Understøttelse af ekstern hardware

• Indgange fra lydenheder, der understøtter AudioDriverKit, kan nu vælges i GarageBand.

Generelt

• Niveaumåleren vises nu som forventet i inputmenuen, når du bruger en lydgrænseflade fra en multikanal.

GarageBand 2.3.12

Nye funktioner og forbedringer

• En Nyt mønster-knap er føjet til Step Sequencer.

Stabilitet og pålidelighed

• GarageBand slutter ikke længere sjældent, når der trykkes flere gange hurtigt efter hinanden på en tone i Klaverrulle.

• GarageBand hænger ikke længere, første gang en Audio Unit Extension-app startes i et projekt.

Ydeevne

• Ydeevnen forbedres, når du bruger tofingerbevægelsen til at styre HiHats i trommesættet.

• Start af lydforhåndsvisning af en sløjfe under afspilning af en video stopper nu lydens output fra videoen.

Tilgængelighed

• VoiceOver annoncerer nu korrekt skydeværdier i Compressor.

• VoiceOver annoncerer nu korrekt knappen Ny optagelse i Dokumentadministration.

• Stompkasser i Smart Guitar-instrumentet kan nu aktiveres via VoiceOver.

• Navigation i sporindstillingerne ved hjælp af VoiceOver er blevet forbedret.

• VoiceOver peut désormais être utilisé pour créer, modifier et supprimer des points d’automatisation.

• VoiceOver annoncerer nu værdier for kontroller i sampleren, så snart de er valgt.

• VoiceOver annoncerer nu korrekt knappen Pianotangenter.

• VoiceOver opdateres nu for at annoncere ændringer af kontrollerne, når en ny indstilling for kanalstrimmel er indlæst.

• VoiceOver inkluderer nu urmarkeringsposition, når den aktuelle afspilningsposition annonceres.

• VoiceOver konverterer ikke længere akkordnavne, der indeholder sharps, til deres enharmoniske flade ækvivalenter.

• VoiceOver påberåber nu pålideligt regionredigeringsmenuen på iPadOS.

• Scrub med to fingre for at nulstille til projektets begyndelse under afspilning fungerer nu med VoiceOver.

• VoiceOver annoncerer nu korrekt Percussion-kontrollerne i Drummer.

• VoiceOver giver nu feedback, når du redigerer områdegrænser.

• VoiceOver annoncerer nu det aktuelt synlige område, når du ruller i sporområdet.

• Nu er det lettere at navigere i FX-kontroller ved hjælp af VoiceOver.

• Det er nu muligt at navigere gennem alle trin i Snare-rækken i Beat Sequencer.

• VoiceOver annoncerer nu den valgte destination, når du trækker og slipper elementer.

• Tap Tempo-knappen kan nu styres ved hjælp af VoiceOver.

• VoiceOver annoncerer nu korrekt ansigtsgenkendelsesknappen.

• VoiceOver giver nu en advarsel, når en Apple Loop trækkes til et sted, der ikke understøttes på Live Loops-gitteret.

• Loop-browseren er nu fuldt tilgængelig ved hjælp af VoiceOver.

• VoiceOver annoncerer nu korrekt knappen Nulstil filter i loop-browseren.

• Kick & Snare-variationmærket er nu deaktiveret som forventet i VoiceOver, når Follow er aktiveret.

• Brug af VoiceOver til at navigere og justere effektkontrollerne med Stompboxes var blevet forbedret.

• VoiceOver annoncerer nu de aktuelle værdier for notelængder, mens de redigeres i klaverrullen.

• Knappen Video Play i lydpakkerne Producers and Artists er nu tilgængelig ved hjælp af VoiceOver.

• Input-mærket til nye lydoptagelser er nu tilgængelig ved hjælp af VoiceOver.

• VoiceOver annoncerer nu antallet af tilgængelige nye sløjfer i knappen Få flere Apple Loops-knappen.

• VoiceOver annoncerer nu lydstyrkeregulatoren i vinduet Loops popover.

• VoiceOver annoncerer nu antallet af tilgængelige meddelelser i lydbiblioteket.

• VoiceOver-meddelelser for Time Ruler ændres nu til sekunder/millisekunder, når formatet ændres fra Bars og Beats.

• Navnene på kontrolelementer, som VoiceOver har annonceret, stemmer nu overens med de tilsvarende navne, der findes i GarageBand-hjælpen.

• VoiceOver annoncerer ikke længere konstant cutoff- og resonans-kontrolværdierne som 100 %, mens de bruger de elektroniske basinstrumenter.

• Det er nu muligt at importere sløjfer til sampleren ved hjælp af VoiceOver.

• VoiceOver annoncerer nu rækkenumre i Beat Sequencer.

• VoiceOver annoncerer nu ændringer af værdier i knappen Autoplay i Smart Instruments.

• VoiceOver-meddelelser afbrydes ikke længere nogle gange, når fokus ændres, mens en lydoptagelse slettes, kopieres, indsættes eller kopieres.

• VoiceOver annoncerer nu korrekt Få mere at vide om kontrolpanelknappen.

• VoiceOver annoncerer nu korrekt knappen Skala, mens du bruger Erhu-instrumentet.

• VoiceOver giver nu en hørbar optælling ved optagelse.

• VoiceOver annoncerer nu korrekt EQ-kontrollerne i Amp plug-in.

• VoiceOver annoncerer nu tastaturkontrollerne korrekt, mens du bruger sampleren.

• VoiceOver annoncerer nu korrekt valgte skalaer, mens du bruger sampleren.

• Smart Keyboard er nu fuldt tilgængeligt ved hjælp af VoiceOver.

• VoiceOver annoncerer ikke længere "null, null", mens GarageBand viser en indlæserindikator.

• VoiceOver annoncerer nu antallet af tilgængelige lydpakker i vinduet Få flere tastaturlyde.

• Beskrivende tekst i tastatursporvælgeren er nu tilgængelig ved hjælp af VoiceOver.

• VoiceOver annoncerer nu sekunder såvel som brøkdele af sekunder korrekt, når Playhead trækkes.

• VoiceOver annoncerer nu alle knapper og elementer i Live Loops-biblioteket korrekt.

• Alle detaljerede skærme i Sound Library er nu fuldt tilgængelige med VoiceOver.

• Det er nu muligt at vælge og flette spor ved hjælp af VoiceOver.

• Forskellige inaktive switchkontroller ser ikke længere kun ud til at blive aktiveret, når du bruger VoiceOver.

• VoiceOver kan nu aktivere knappen Automatisering i sporoverskriften.

• Navigation i Drummer når du bruger VoiceOver er nu lettere.

• Ved deling tilbyder VoiceOver ikke længere at dele en sang, når der vælges en mappe.

• Sektionsknapperne Dupliker og Tilføj en sang er nu tilgængelige via VoiceOver.

• Hastighedskontrollen på tastaturet på skærmen er nu tilgængelig ved hjælp af VoiceOver.

• Note Editor er nu tilgængelig ved hjælp af VoiceOver.

• Automatiseringseditoren er nu tilgængelig ved hjælp af VoiceOver.

• Visual EQ-plug-in'et er nu tilgængeligt ved hjælp af VoiceOver.

Live Loops

• Live Loops-celler spiller nu pålideligt deres fulde længder som angivet i editoren.

• Live Loops-celler afspilles nu konsekvent som forventet, efter at sangtempoet er justeret flere gange.

Indhold

• Ved forhåndsvisning af en artist loop, stopper forhåndsvisningsvideoen nu med at afspille.

Eksport og deling

• Eksporterede eller delte projekter inkluderer nu lyd fra AUReverb2-plug-ins, der bruges i projektet.

Tilbehør

• Sustain in Alchemy påvirker nu pålideligt den note, der trykkes.

Fortryd

• Fortryd fungerer nu efter indsætning af automatisering.