Hvis dit Apple TV ikke har lyd

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du har video, men ingen lyd på din Apple TV-enhed.

Prøv først disse trin

Kontroller efter hvert trin, om problemet er løst.

1. Frakobl begge ender af dit HDMI-kabel, og sæt dem derefter i igen.

2. Prøv at bruge et andet HDMI-kabel. Til HDMI 2.1 skal du bruge et Ultra High Speed HDMI-kabel. Til HDMI 2.0 skal du bruge et Premium High Speed HDMI-kabel.

3. Sluk dit tv, og tag stikket ud af dit Apple TV. Slut dit Apple TV til strøm igen, og tænd derefter dit TV igen. Hvis du bruger en AV- eller højttalermodtager, skal du tage stikket ud af dem og derefter tilslutte dem igen.

4. Hvis du bruger en HDMI-switch eller en modtager, kan du prøve at slutte dit Apple TV direkte til dit tv i stedet for til switchen eller modtageren. Hvis problemet ikke er løst, skal du kontakte producenten af din HDMI-switch eller modtager for at få hjælp.

5. Gå til Indstillinger til Apple TV > Video og lyd > Lydformat, slå Skift format til, og vælg et andet lydformat. Du kan f.eks. vælge Stereo i stedet for Dolby Digital 5.1. Læs mere om lydformater, der understøttes på Apple TV.

6. Gå til Indstillinger til Apple TV > Video og lyd, og indstil Lydfunktion til 16 bit. Hvis du bruger tv-højttalere, en soundbar eller en modtager til lyd, skal du indstille Lyd ud til Apple TV.

7. Slå justering af lydstyrke eller andre funktioner til lydbehandling fra på dit tv eller din modtager. Hvis problemet ikke er løst, skal du kontakte producenten af dit tv eller din modtager for at få hjælp.

Få mere hjælp

Hvis du stadig har brug for hjælp, skal du kontakte Apple-support.