Indstilling af Exchange ActiveSync på din iPhone, iPad eller Apple Vision Pro

Når du tilføjer din Exchange ActiveSync-konto, kan du synkronisere Mail, Kontakter, Kalendere, Påmindelser og Noter med din Apple-enhed.

Medmindre du befinder dig på en velkendt lokalitet, skal du først deaktivere Beskyttelse af stjålet enhed på iOS, før du konfigurerer en Exchange-konto, og derefter genaktivere den, når konfigurationen er fuldført.

Tilføj din Exchange-konto

• På iPhone eller iPad: Tryk på Indstillinger > Mail > Tilføj konto > Microsoft Exchange.

• På Apple Vision Pro: Tryk på Indstillinger > Apps > Mail > Tilføj konto > Microsoft Exchange.

Hvis du tilføjer en anden konto, skal du trykke på Konti > Tilføj konto.

Indtast din e-mailadresse

Indtast din e-mailadresse, og tryk derefter på Næste. Du kan også indtaste en kontobeskrivelse.

iphone-xs-ios13-settings-account-add-exchange-steps-crop

Opret forbindelse til din Exchange Server

Når du har indtastet din e-mailadresse, skal du vælge Log ind eller Konfigurer manuelt.

Tryk på Log ind for at få registreret dine Exchange-kontooplysninger automatisk. Hvis din konto bruger moderne godkendelse, vil du blive guidet gennem et tilpasset godkendelsesworkflow.

Tryk på Konfigurer manuelt for at indstille din konto med godkendelsen Standard. Indtast adgangskoden til din e-mail, og tryk derefter på Næste. Du bliver muligvis bedt om at indtaste yderligere serveroplysninger, som du kan få fra din Exchange Server-administrator.

iphone-xs-ios13-settings-account-add-exchange-server-steps-crop

Synkroniser dit indhold

Du kan synkronisere Mail, Kontakter, Kalendere, Påmindelser og Noter. Tryk på Gem, når du er færdig.

iphone-xs-ios13-settings-account-add-exchange-save-steps-crop

Rediger dine Exchange-indstillinger

1. Åbn enhedens indstillinger:

• På iPhone eller iPad: Tryk på Indstillinger > Mail > Konti.

• På Apple Vision Pro: Tryk på Indstillinger > Apps > Mail > Konti.

2. Vælg din Exchange-konto.

Du kan også oprette automatiske fraværsmeldinger og ændre, hvor ofte Mail skal synkroniseres. Tryk på dit kontonavn for at ændre avancerede indstillinger som SSL og S/MIME.

Læs mere

Læs mere om iOS-implementering.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.