Hvis du ikke kan diktere tekst, skal du skrive tegn med accent eller vælge emoji i Touch Bar på din Mac

Disse funktioner virker eventuelt ikke, hvis du har installeret tredjepartsproduktet Webroot SecureAnywhere.

Webroot SecureAnywhere er udviklet af Webroot Inc. Når softwaren er installeret på din Mac med dens standardindstillinger, oplever du måske følgende:

• Din dikterede tekst vises ikke som forventet.

• Der vises ingen tegn med accent, når du holder en bogstavtast nede.

• Du kan ikke vælge elementer, f.eks. emoji, i din Touch Bar på din MacBook Pro.

Følg disse trin for at løse problemet:

1. Klik på symbolet for Webroot SecureAnywhere på menulinjen.

2. Vælg Pause Secure Keyboard Entry.

Der findes en Webroot-supportartikel, som indeholder flere oplysninger om denne løsning.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.