Find gemte adgangskoder og loginnøgler på din Mac

Find, skift eller slet gemte adgangskoder og loginnøgler på din Mac, og hold dem opdateret på alle dine enheder.

Se gemte adgangskoder og loginnøgler i Systemindstillinger

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger.

2. Klik på Adgangskoder.

3. Log ind med Touch ID, eller angiv adgangskoden til din brugerkonto.

4. Vælg et websted, og klik derefter på knappen Vis oplysningerBilledtekst mangler.

Du kan finde dine gemte adgangskoder og loginnøgler i Indstillinger på Mac.
    • Hvis du vil slette en adgangskode, skal du klikke på Slet adgangskode

• Hvis du vil opdatere en adgangskode, skal du klikke på Rediger, ændre den og derefter klikke på Gem.

Se gemte adgangskoder og loginnøgler i Safari

1. Åbn Safari.

2. Vælg Indstillinger (eller Præferencer) i Safari-menuen, og klik derefter på Adgangskoder.

3. Log ind med Touch ID, eller angiv adgangskoden til din brugerkonto.

4. Vælg et websted, og klik derefter på knappen Vis oplysningerBilledtekst mangler.

På din Mac kan du se gemte adgangskoder og loginnøgler i Safari-indstillinger.
    • Hvis du vil slette en adgangskode, skal du klikke på Slet adgangskode.

• Hvis du vil opdatere en adgangskode, skal du klikke på Rediger, ændre den og derefter klikke på Gem.

Bed Siri om at finde gemte adgangskoder

Få Siris opmærksomhed, og sig derefter noget i stil med "Vis mine adgangskoder".

Hvis du ikke kan finde en gemt adgangskode eller loginnøgle

• Sørg for, at du ser alle dine adgangskoder og loginnøgler. På skærmen Systemindstillinger skal der stå Adgangskoder øverst i stedet for navnet på en delt adgangskodegruppe eller Mine adgangskoder.

• Tjek de adgangskoder, der er slettet for nylig: Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, klik på Adgangskoder, og klik derefter på Slettet for nylig.

• Hvis du har flere Apple-enheder, skal du sørge for, at iCloud-nøglering er slået til.

• Når du flytter en adgangskode eller loginnøgle til en delt adgangskodegruppe, er denne adgangskode eller loginnøgle kun synlig på enheder med kompatibel software. Hvis du ikke kan finde en gemt adgangskode eller loginnøgle, som du har flyttet til en delt gruppe på en anden enhed, skal du sørge for, at din Mac har macOS Sonoma eller en nyere version.

Gem dine adgangskoder og loginnøgler på tværs af dine enheder med iCloud-nøglering

Din iCloud-nøglering holder dine adgangskoder, loginnøgler og andre følsomme oplysninger opdateret på tværs af din iPhone, iPad, iPod touch, Mac og pc.

Brug Autoudfyld til at gemme kreditkortoplysninger

Autoudfyld udfylder automatisk ting som dine tidligere gemte kreditkortoplysninger, kontaktoplysninger fra appen Kontakter med mere.

Læs mere om, hvordan du indstiller og bruger Autoudfyld i Safari på din Mac