Hvis du har brug for hjælp til CarPlay

Hvis CarPlay ikke fungerer, som du forventer, skal du kontrollere dine indstillinger, din forbindelse og kompatibiliteten med dit køretøj.

Det skal du bruge for at anvende CarPlay

Kontroller din forbindelse (kabel eller trådløs) og dine iPhone-indstillinger

Følg disse trin, hvis din iPhone er opdateret til den nyeste version af iOS – og husk at kontrollere CarPlay efter hvert trin:

1. Kontroller din forbindelse til din CarPlay-bilradio:

• Hvis du har en kabelforbindelse, skal du prøve at tilslutte igen med et andet USB-kabel og til en anden USB-port, hvis muligt.

• Hvis du har en trådløs forbindelse, skal du kontrollere, om Bluetooth er tændt på din iPhone under Indstillinger > Bluetooth. Gå til Indstillinger > Wi-Fi, og sørg for, at Wi-Fi også er slået til. Tryk på CarPlay-netværket, og kontroller, at Forbind automatisk er slået til.

2. Hvis CarPlay ikke aktiveres automatisk, skal du se efter CarPlay-logoet på bilens skærm og vælge det.

3. Genstart din iPhone og din bil.

4. Sørg for, at Siri er slået til.

5. Hvis din iPhone ikke registreres af CarPlay, skal du sikre dig, at CarPlay ikke er begrænset. Gå til Indstillinger > Skærmtid > Indhold og anonymitet. Hvis Indhold og anonymitet er slået til, skal du trykke på Tilladte apps og kontrollere, om CarPlay er aktiveret.

6. Gå til Indstillinger > Generelt > CarPlay, tryk på din bil, og tryk derefter på Glem denne bil. Indstil derefter CarPlay igen.

7. Sørg for, at din CarPlay-bilradio har den nyeste firmware fra bilproducenten. Se brugervejledningen til bilen for at få flere oplysninger.

Hvis du stadigvæk har problemer med at oprette forbindelse til CarPlay, skal du kontakte Apple-support.

Slut din iPhone med et USB-C-stik til CarPlay med USB-C til Lightning-mellemstikket

Du kan bruge USB-C til Lightning-mellemstikket til kabelbaseret CarPlay i de fleste køretøjer. Nogle kombinationer af mellemstik, kabel og underholdningssystem til køretøjer kan dog forstyrre den kabelbaserede CarPlay-forbindelse. Hvis dette er tilfældet, eller i biler, der kun understøtter kabelbaseret CarPlay, skal du anvende direkte tilslutning til et USB-kabel.

Få mere at vide om USB-C til Lightning-mellemstikket